Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă dinamică, cu competente recunoscute și complexe în arhitectură, design și artă, cu o experiență bogată și diversificată în realizarea diverselor proiecte de arhitectură, design. Echipa Eurodraft este formată dintr-o echipă internă și parteneri. Ne unește pasiunea comună pentru arhitectură, design motiv pentru care oferim beneficiarilor noștri serviciile la care visează și care le oferă sentimentul de implinire și mulțumire.
Portofoliul nostru este unul valoros, activ, format din realizări din cele mai diversificate proiecte atât pentru case, apartamente, blocuri saune, office-uri, restaurante, hoteluri cât și diverse spatii. Iubim provocările, construind, amenajând orice spațiu, indiferent de constrângeri sau stil, la cele mai înalte standarde .
Vom începe prin a vă cunoaște cât mai bine dorințele, pentru a putea modela perfect viitoarea construcție după acestea (tip de arhitectură, suprafață, regim de înălțime, sistem constructiv).
De asemenea, vom intocmi lista documentelor necesare și costurile aferente, și vom discuta posibilele probleme legislative.
Vom realiza proiectul viitoarei construcții, punându-vă la dispoziție planuri și imagini tridimensionale, pe baza cărora vom stabili detaliile finale. Vă vom oferi soluții pentru obținerea unor rezultate cât mai bune din punct de vedere funcțional, estetic și financiar.
După acordul dat de dumneavoastră soluției finale, vom finaliza proiectul de arhitectură, rezistență și/sau instalații, și apoi vom obține studiile, avizele și acordurile cerute în Certificatul de Urbanism.
Ultima etapă reprezintă intocmirea dosarului necesar obținerii autorizației de construire și predarea lui instituției aferente. Vă vom preda și dumneavoastră un exemplar, pentru a putea începe în cel mai scurt timp construirea proiectului dorit.

Tariful se personalizează în funcție de complexitatea proiectului, amplasare etc